Returhantering e-handel och dropshipping

Returhantering vid e-handel och dropshipping är en tung administrativ och praktisk bit som tar mycket tid från dig som driver ett e-handelsföretag. Webbhandeln utvecklas snabbt och särskilt dropshipping där behovet av en praktisk och väl fungerande hantering av returer, både vid försäljning inom- såväl som utom Sveriges gränser, är en mycket viktig del av verksamheten. Att ha en pålitlig samarbetspartner med goda erfarenheter av returhantering vid webbförsäljning och onlineshopping är viktigt, både för dig som e-handlare och dina kunder! Särskilt du som driver webbshop och försäljning på nätet till Sverige och svenska kunder, men levererar från andra länder, behöver en pålitlig och stabil returhantering, t ex vid reklamationer eller ångrade köp.

Har du idag en e-shop, onlineförsäljning eller dropshippingverksamhet där du som återförsäljare måste kunna erbjuda dina kunder ett enkelt och pålitligt sätt att returnera sin vara, kan vi på Poststugan i Malmö underlätta din vardag genom att sköta din retur- och reklamationhantering. Genom att registrera er hos oss, får ni en returadress i Sverige som ni uppger för era kunder och som innebär att samtliga era returer, byte av varor eller reklamationer hamnar hos Poststugan. Vi förvarar och samlar ihop era produkter och sänder dem sedan åter i bulk till era grossister eller valfri returadress. Du sparar både tid, pengar och arbete!

Vi på Poststugan har lång erfarenhet av denna typ av returhanteringstjänster för e-handel och hjälper sedan 1999 ett stort antal företag med behov av en svensk adress för uppsamling och ompaketering samt eftersändning tillbaka till valfri adress, i Sverige eller utomlands.

ENKELT OCH BEKVÄMT

  • Ni slipper gå till posten och hämta returen och förvara den tills ni har tillräckligt många returer att skicka.
  • Ni slipper besväret med att köa på posten för att returnera dem till er grossist och kan spendera värdefull tid på er verksamhet och fokusera på försäljning och kundrelationer istället.
  • Vi tar emot alla typer av returer från dina kunder, upp till 20 kg.
  • Vi samlar ihop returerna och skickar dem i större leveranser.
  • Vi hanterar olika grossistadresser och meddelar dig när och vilka returer som gått iväg.
  • Ni faktureras månadsvis.

Kontakta oss på postmaster@poststugan.se, eller ring +46 40 12 44 22 så återkommer vi med en offert!