Digital postbox

Digital postbox är ett säkert och smidigt sätt för dig att erhålla dina brev och post på. Du har tillgång till din egna digitala brevlåda var du än befinner dig och kan läsa din inscannade post från viktiga myndigheter, företag och privatpersoner.

  • Ingen risk att dina brev i din digitala brevlåda kan råka hamna i fel händer.
  • Spara tid då du slipper att tömma din postbox, vi hanterar digitalposten åt dig.
  • Läs din digitala post var och när du vill.
  • Undvik försenade fakturor, myndighetspost eller aviseringar genom omgående leverans av din inscannade post till din digitala postbox.
  • Slipp be grannen om hjälp att bevaka din postlåda – det ombesörjer Poststugan.
  • Du som är företagare kan smidigt läsa och besvara dina brev online.
  • Bekvämt och enkelt om du är bosatt utomlands delar av året. Poststugans digitala posttjänst underlättar ditt liv!
  • Studerar du på annan ort och vill inte vänta på eftersändningen är det digital postbox hos Poststugan du ska använda.

Dagens värld spinner allt snabbare och vi är alla en del av det. Vi är också på fler platser inte bara på semestern men också i arbetet. Vi försöker kompensera detta genom att lägga upp olika system som hjälper oss olika avseende.

Vår digitalpost är precis ett sådant hjälpsystem där vi underlättar din vardag. Vi hjälper dig upprätta en särskild postadress. När du har adressen klar så tar vi emot all din post i brevform från olika aktörer, myndigheter, företag och privatpersoner. Vi scannar din post, omvandlar den digitalt och skickar den till din mail-inbox i pdf-format. Enkelt, miljösmart och funktionellt.

Vi upprättar ett sekretessavtal där vi bl.a. avtalar hur du önskar att dina fysiska brev ska hanteras; om de skall strimlas eller skickas till angiven adress efter ett överenskommet schema.

Våra mångåriga erfarenhet som postdistributör garanterar din säkerhet.

Priser för Digital postbox är beroende av vad du som kund har för önskemål och i vilken omfattning det gäller. Hur ofta du vill erhålla din scannade post, vilka dokument du vill få – du kan t ex välja bort reklamblad. Du kan välja att få din originalpost eftersänd, lagrad eller strimlad.

1 person

3 månader

699:-

233:-/mån


Beställ

2 personer

3 månader

999:-

333:-/mån


Beställ

FÖRETAG
Priser som ovan (inkl. moms).

Kontakta oss idag på 040-12 44 22 eller postmaster@poststugan.se.